...No man is an island. entire to itself..

Credits

Het Ontwaken


Dit is de plek waar ik dankjewel mag zeggen voor en tegen al die mensen die me op dit prachtige pad hebben gewezen, dan wel gezet.
Het verhaal begint met Niels Pilaar, een man met vele talenten, waaronder begenadigd pentalogie-reader, die als eerste mijn sjamanen-energie onderkende. Hij bracht het zodanig dat ik, ondanks al mijn mentale verzet, het onderzoek toch aanging.
Jan Bartelsman, de sjamaan die mij met zijn begeleide reizen heeft geholpen om mijn "waartoe, waarvoor en waarom ben ik hier?" duidelijk te krijgen. Dezelfde Jan, die in de eerste seconden van onze eerste ontmoeting al mijn vooroordelen jegens sjamanen deed verdampem.
En dan is daar Joyce de Bruin, mijn docent tijdens mijn opleiding Medische Basiskennis Pro, die mij met haar extra curriculum boekensuggesties, onbedoeld, op het spoor zette van de volgende grootheid op het pad. Joyce bleek overigens zelf natuurlijk ook een grote affiniteit met sjamanisme te hebben.
En uiteindelijk Alberto Villoldo, die grootheid uit de vorige alinea, oprichter van The Four Winds school, waar ik het merendeel van mijn opleiding heb gevolgd/volg. 
En dit was alleen nog maar het ontwaken.... 

De Reis begint...

Mijn reisgenoten van het eerste uur

Een pad dat je onmogelijk alleen kunt gaan.

We behoren allemaal tot een stam. En dit is de mijne. I'm a part of you, you are a part of me...

Where we meet

Mijn trainers, Maria Clara Castaneda, Marcel Heyder en Moritz Reimann. Drie compleet verschillende smaken van sjamaan-zijn en daarmee de weg openent voor het ontwikkelen van mijn eigen 'medicijn'.

Dank voor de uitdagingen, de rites of passage, de diepgang en de humor!

Trail Blazers par excellence

Mijn eigen Tribe of Shamans, mijn Ayllu. Alles wat ik op jou, mijn geliefde client loslaat, heb ik leterlijk zelf honderdvoudig.aan den lijve ondervonden met deze groep mensen.

Een groep mensen zo divers in achtergrond, talenten en kwaliteiten, dat het onwaarschijnlijk was dat ze juist in die samenstelling samen kwam.
En toch is dat precies wat er is gebeurd...

We meet under the tree of life

Jij, mijn mooie, lieve, maar vooral dappere client. In al je verschijningsvormen, kun je je Boedha-natuur toch niet ontkennen, al doe je vaak nog zo je best.

Het is mij een eer met jou een stuk van het pad mee te mogen reizen!

jij dus, jij en ja, jij ook!

Mijn twee vrouwen thuis, partner en dochter. De één met de gave om intuitief op iedere plek schoonheid te creeren, de ander een groots inspirator met haar vrolijkheid, geduld en doorzettingsvermogen.


Jullie zijn mij onvoorstelbaar dierbaar en lief.

NADINE & FELINE - Last but not least

En dat we nog veel samen mogen reizen...

Deze site is gemaakt met mijn favoriete tools: Linux, Wordpress, Thrive SuiteActiveCampaign, de afbeeldingen van Unsplash en heel veel Liefde!
>