Traumaheling

Traumaheling

Traumaheling volgens sjamanistische wijze is met geen enkele vorm van therapie te vergelijken.

Als sjamaan onderscheiden we vier Zijn's niveaus: fysiekmentaalmythisch en energetisch.

De door mij toegepaste traumaheling vindt plaats op het mythische en bovenal energetische niveau.

Vanaf dat niveau vindt het zijn uitwerking als een waterval naar de lagere niveaus. Dat is ook de reden dat het geen praatsessies zijn.

Wat het dan wel is lees je hieronder

Reviews

wat cliënten zeggen

Contact maken met het ongrijpbare dat zo woest rond raast in mezelf. Een bron van verdriet en boosheid die ik niet kon vinden.
Bryan heeft me 'bij de hand' genomen en me naar de bron geleid; bijna geheel zonder woorden en in alle veiligheid. Wat bijzonder en waardevol was het om daar aan te komen.

M. FALGER, UTRECHT 2022

In tijden van heel veel drukte in mijn hoofd over mijn psychische toestand als ook mijn lichamelijk disfunctioneren was hij er.

Soms lijfelijk, anders weer spiritueel zeer aanwezig . En het gaf mij rust. Bryan straalt altijd rust uit. (lees verder...)

Gilbert Hockers

Ik worstelde met zelfacceptatie en met dreigend verlies.

Bryan straalde vertrouwen uit dat wij daar samen iets mee konden. En dat heeft hij ook waargemaakt. In onze sessies ervoer ik veel betrokkenheid van Bryan. Respect. Zorgvuldigheid. Geloofwaardigheid. En initiatief! (lees verder...)

Theo Kedzierski

Wanneer dit te doen?

Als je uitgepraat bent:

Het merendeel van de clienten die ik zie, heeft middels klassieke therapievormen al inzicht in de oorzaken, maar helaas nog geen heling mogen ervaren.
Dan wordt het wellicht tijd om de zaken op een ander (hoger) niveau aan te pakken.

Als je meer hecht aan progressie dan aan inzicht:

Sommige mensen verlenen hun identiteit aan hun inzichten rondom hun problemen.

Anderen beseffen dat het leven te kostbaar en te kort is om daarin te blijven hangen. De wereld heeft schreeuwend behoefte aan doeners en scheppers!

Als je een sterke affiniteit hebt met energiewerk:

Sommige mensen ervaren de wereld door de taal van het woord, de gedachte of de emotie.

Anderen ervaren de wereld het beste door de taal van de energie. Voor die groep is dit de super-snelweg naar verandering.

Nieuwsgierigheid:

Er is niks mis met nieuwsgierigheid. En al helemaal niet als die nieuwsgierigheid wordt gevoed door een innerlijke stem die je uitnodigt om nu eindelijk eens dit pad te verkennen.

Het zou zo maar eens het grote Thuiskomen kunnen zijn.

Voor alle duidelijkheid, één van de redenen hierboven is al voldoende om met een gerust hart een sessie aan te gaan!

De sessie in detail

Traumaheling-sessie

Iedere sessie is een op zichzelf staande reis. Geen twee sessies zijn hetzelfde, ook niet als het dezelfde client betreft.

Ik heb het al een aantal keren benoemd, maar dit zijn geen praatsessies. Dat neemt niet weg, dat er wel degelijk momenten zijn waarop er gesproken wordt. Al was het maar het moment waarop jij het thema beschrijft waarvoor je vandaag bent aangeschoven.

Vervolgens gaan we vaststellen welke chakra's/energiecentra in je lijf hierdoor het meest zijn aangedaan.

En vanaf daar wordt het proces al veel minder voorspelbaar. Het doel is om de energieblokkades en/of zware energie uit je energieveld te verwijderen. Afhankelijk van wat er zich aandient heb ik een heel arsenaal aan tools en interventie-technieken om daarmee aan de slag te gaan.

Het Reisplan

  • De Heilige Ruimte wordt geopend. Als sjamaan creër ik een werkomgeving waarin we optimaal aan de slag kunnen gaan, en de randvoorwaarden voor diepe heling worden geschapen. Daar ga ik je niet mee lastig vallen want dat is allemaal al gebeurt voordat je bij mij over de drempel stapt.
  • Het Thema kiezen. In een aantal zinnnen beschrijf je kort het thema waar je vandaag aan wilt werken. Als we daar meer dan 10 minuten voor nodig hebben, doe ik iets niet goed...
  • Blokkades vaststellen. Dit is het moment waarop je ontspannen mag gaan liggen, al dan niet onder een dekentje. Ik stel vast welke van je energiecentra van je lijf het sterkst is aangedaan door jouw thema. En vanaf daar gaat het spel op de wagen.
  • De Speeltuin. Afhankelijk van wat zich aandient, zet ik mijn omvangrijke arsenaal aan tools en technieken in, om jou te ondersteunen in het losmaken en verwijderen van de zware energie en/of blokkades. Daar kunnen meerdere sessies voor nodig zijn. Ik noem het de Speeltuin omdat het een puur intuïtief proces is.
  • Het Arsenaal aan tools en technieken omvat o.a. ademhalingstechnieken, het schoonmaken en harmoniseren van de chakra's, het verwijderen van trauma-energieën, het verwijderen van fluïde en vaste energieën, het verwijderen van lichaamsvreemde entiteiten, het doorsnijden van energie-vretende banden en bescherming herstellen.
  • Aanraking komt heel nauw in dit proces. Er zijn slechts enkele technieken waarbij dit noodzakelijk is. Aanraking gebeurt altijd met toestemming vooraf, en nooit en te nimmer in, wat doorgaans omschreven wordt als, erogene zones!

De afronding

  • Ontkoppeling. De meesten van ons staan al jaren in de vecht-of-vluchtstand. We zijn constant gestresst. Ontkoppeling brengt je lijf weer terug in een reset, een ervaring die je misschien niet eens meer herkent als echte ontspanning.
  • Kopje thee. Tijd om weer rechtop te gaan zitten. Onder het genot van een warm kopje geurige en kruidige thee hebben we dan even de tijd voor het delen van je ervaringen en inzichten. Dit is met name belangrijk voor het bestendigen van je vooruitgang.
  • Huiswerk. Jawel, afhankelijk van wat zich heeft voorgedaan kun je naar huis gaan met huiswerk. Dit is om het proces voort te laten gaan en/of te verdiepen wanneer je je weer in het alledaagse leven begeeft.
  • Plannen van een volgende afspraak, indien daar noodzaak toe is. Zoals gezegd, niet alles laat zich in één sessie "oplossen", in de meest letterlijke betekenis van het woord..

Geïnteresseerd in
een traumaheling-sessie?

Ik bied ik je vooraf, gratis, een geheel vrijblijvende telefonische intake van een half uur aan.  Vul daartoe simpelweg het formulier hieronder in en we komen tot een bel-afspraak:

>