Wat clienten zeggen

Reviews

Gilbert Hockers

- Traumaheling -


Bryan Tevreden, mijn Sjamaan in voor- en tegenspoed.
Ook al moet ik hem delen met andere, het is en blijft mijn Sjamaan.

In tijden van heel veel drukte in mijn hoofd over mijn psychische toestand, als ook mijn lichamelijk disfunctioneren, was hij er.
Soms lijfelijk anders weer spiritueel zeer aanwezig . En het gaf mij rust. Bryan straalt altijd rust uit.

Ik heb een paar sessies mee mogen maken in mijn huiskamer. Het ritueel waarmee hij begint is indrukwekkend en geeft meteen het gevoel, deze man is heel serieus in wat hij doet als Sjamaan.
En hij is alleen maar op mij gefocust. Dat is fijn.

De rust komt meteen over je heen. Ik voel me veilig en beschermd. Om eerlijk te zijn, het is gewoon genieten en dat genieten, die rust ebt nog ver door nadat hij allang weer verdwenen is.

De zon scheen altijd op mij als hij er was.

Bryan, ik blijf je eeuwig dankbaar.

...Ervaringen met de cacao-ceremonie...

Een reis die ervoor gaat zorgen meer met je hart te spreken in plaats van je hoofd. Bryan zorgt voor rust en sturing waardoor je bewuster wordt van je eigen kunnen en kracht.

ARIËLLA SONKE-ROELEVELD

De reis die ik samen met Bryan heb genomen, had geen vastomlijnd thema of vraag. Ik moest ergens van af en mezelf iets vertellen, maar wat precies, kwam ik pas achter nadat hij me op zachte en kundige wijze mee op reis had genomen.

Bryan is in zijn werk zacht, integer, kundig en warm. Ik heb na mijn reis een stukje van die zachtheid mee kunnen nemen voor en naar mezelf, iets waar ik Bryan enorm dankbaar voor ben.

Remco

Traumaheling

Dit is wat clienten te zeggen hebben over deze reis:

(als je zelf ook feedback of een review wilt achterlaten, scroll dan naar beneden en vul het formulier in)

Contact maken met het ongrijpbare dat zo woest rond raast in mezelf. Een bron van verdriet en boosheid die ik niet kon vinden.

Bryan heeft me 'bij de hand' genomen en me naar de bron geleid; bijna geheel zonder woorden en in alle veiligheid. Wat bijzonder en waardevol was het om daar aan te komen.

M. FALGER, UTRECHT 2022

Vroeger (heel vroeger) zag ik mijzelf wel eens als een man van de ratio, niet van het gevoel.

Intussen wist ik wel al beter. Toch was het nog even een stap voor mij om mij open te stellen voor een sjamaan. Ik worstelde met zelfacceptatie en met dreigend verlies.

Bryan straalde vertrouwen uit dat wij daar samen iets mee konden. En dat heeft hij ook waargemaakt. In onze sessies ervoer ik veel betrokkenheid van Bryan. Respect. Zorgvuldigheid. Geloofwaardigheid. En initiatief!

Mijn thema's zijn niet opeens als sneeuw voor de zon verdwenen. Zo werkt het niet. Maar ik zie ze nu in een ander licht en weet Bryan aan mijn zijde.

Theo Kedzierski

heb jij ook een review in de pen?

Deel je ervaring door het onderstaande formulier

in te vullen:

* Met het invullen van dit formulier stem je in met het online gebruiken van jouw feedback.

>