dat waren toch minstens 30 Karma-punten!

Bedankt voor je Testimonial!

Dit is wat jouw feedback allemaal in gang heeft gezet:

Inspiratie

Het inspireert mij om me als sjamaan constant te blijven ontwikkelen. Een client vertelde mij eens dat ik als sjamaan geen complimenten nodig had.

En dat was maar gedeeltelijk waar. Ik kan niet ontkennen dat ik dagelijks ontroerd raak door de schoonheid van mijn werk. Het voedt mij, het inspireert mij, en het daagt me iedere keer weer uit om te blijven groeien! 

Jouw feedback is daar een wezenlijk onderdeel van...

Ontdekkingsreiziger

Het is voor iedereen spannend om zijn/haar goede geld en tijd te investeren in iets wat hem/haar nog niet bekend is. Dat geldt voor jou, dat geldt voor mij.

Jouw testimonial baant een pad, een weg, voor hen die nog niet bekend zijn met mijn werk. En daarmee heb je de mogelijke oplossingshorizon, voor hen die misschien nog twijfel voelen, verbreed.

De reis die jij hebt gemaakt, zal anderen inspireren.

Authenticiteit

Jouw ervaring, die je hebt gedeeld, is de ervaring van een echt mens, van vlees en bloed.

Een mens aan wie we ons kunnen spiegelen, een mens met wie we kunnen relateren.

En in een wereld waarin het steeds moeilijker wordt om echt van nep te onderscheiden, is er een schreeuwende behoefte aan echtheid, aan authenticiteit.

Karmapunten

Ja, die opmerking over 'karmapunten' in de kop, was serieus!

Ik weet natuurlijk niet hoeveel karmapunten die testimonial je op heeft geleverd. Wat ik wel weet, is dat er veel waarheid schuilt in 'Wie goed doet, goed ontmoet'.

Het Grote Energetische Netwerk, dat ons allen verbindt, heeft je actie opgemerkt en is druk bezig allerlei bonussen jouw kant op te sturen! Ogen open dus...

Dus nogmaals, dankjewel voor dit alles!

>