6 november, 2022

Challenge 44

door Bryan Tevreden in Challenge 442 minuten | 0 reacties

Morgen begin ik aan Challenge 44. Over een periode van 90 dagen schrijf ik in totaal 44 artikelen. De eerste 30 dagen, iedere dag 1 post, de 2e 30 dagen iedere 3 dagen (dus 10), en de laatste 30 dagen, 1 artikel per week. Totaal zijn dat er dan dus 44.

Maar waarom zou ik dat dan willen doen? Zeker als je bedenkt dat ik weinig op heb met challenges, en zeker niet met challenges op social media.

Het hele idee draait om het werken aan mijn skills om interessante, boeiende, lezenswaardige, inspirerende artikelen te schrijven. En dat onder tijdsdruk.

Mijn leven zal niet veel anders zijn dan dat van de meeste mensen, als het gaat om druk, druk, druk. Een gezinsleven, sporten, mediteren, client-sessies, administratie, seks, koken, vriendschappen onderhouden, ontspannnen, verenigingsleven, maatschappelijke functies, etc.

Daarnaast dus nog de website van relevante updates voorzien die er toe doen. En dan te bedenken dat de site nog niet eens “af” is, als er al zoiets bestaat.

Er zijn een paar regels:

  1. Er is een tijdslimiet van 4 uur max voor het creëren en publiceren van een artikel. Gezien de huidige drukte in mijn leven is een tijdsduur van max 2 uur veel realistischer.
  2. Een artikel wordt altijd geplaatst, ongeacht de toestand waarin het dan verkeert. Zelfs als dat betekent dat ik midden in een zin moet ophouden. Ook alle fouten die er nog in staan worden niet gecorrigeerd.
  3. Er zijn geen uitzonderingen, dus iedere dag, is iedere dag!

Verwacht in fase 1, de eerste 30 dagen zeker nog geen pareltjes. Het is zwoegen, schaven, leren en herhalen. En dat allemaal om uiteindelijk wel tot de kwaliteit te komen die ik voor ogen heb.

Tijd om de mouwen op te stropen en aan de slag te gaan. Morgen gaat het feest beginnen!

Over

Bryan Tevreden

Als sjamaan een laatbloeier en mijn universitaire technisch-wetenschappelijke achtergrond heeft in het begin zeker niet geholpen. Maar eenmaal mijn sjamanen-energie omarmd, was er geen houden meer aan. Dat gekoppeld aan mijn humor, nieuwsgierigheid naar en liefde voor jou, maakt mij toch wel een unieke, moderne sjamaan. Al zeg ik het zelf...

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>